Energetická skupina GGE má nového riaditeľa divízie tepla

TLAČOVÁ SPRÁVA Bratislava, 30. máj 2019

Vo vrcholovom manažmente slovenskej energetickej skupiny GGE dochádza k zmene. Od 1. apríla 2019 získala nového generálneho riaditeľa pre svoju dcéru Teplo GGE s. r. o., Jeromea Valettea.

Paolo Ruzzini odstúpil z funkcie predsedu predstavenstva GGE a.s.

17. 04. 2019

V súvislosti s otázkami týkajúcimi sa prebiehajúceho vyšetrovania v inej spoločnosti informujeme, že Paolo Ruzzini odstúpil dňa 17. 4. 2019 s okamžitou platnosťou zo svojej funkcie predsedu predstavenstva.

Energetickú skupinu GGE povedie Jan Vymazal

TLAČOVÁ SPRÁVA Bratislava, 4. apríl 2018

Vo vedení slovenskej energetickej skupiny GGE dochádza k zmene. Od 2. apríla 2018 ju z pozície generálneho riaditeľa povedie Jan Vymazal, MBA.

Veľkoobchodné ceny plynu a elektriny by mohli aj naďalej klesať

TLAČOVÁ SPRÁVA Bratislava, 9.december 2014

Podľa analýzy spoločnosti Elgas, by veľkoobchodné ceny plynu a elektriny mohli aj v roku 2015 naďalej klesať. Cenu plynu pritom ovplyvňuje najmä klesajúca cena ropy na svetových trhoch. Nízka cena elektriny je naopak zapríčinená najmä vysokou ponukou a nízkym dopytom, ako aj energetickou politikou Európskej únie.

Elgas v roku 2013 predal viac plynu ako plánoval

TLAČOVÁ SPRÁVA Bratislava, 11.marec 2014

Spoločnosť Elgas v roku 2013 potvrdila svoju silnú pozíciu medzi dodávateľmi energií. Medziročne zvýšila dodávky energií od 40 – 80 % a v plyne potvrdila miesto trojky na trhu.